Anlita städservice i Falköping

Anlita städservice i Falköping

God morgon mina fina följare!

Just nu sitter jag på mitt jobb här i Falköping och försöker samla motivation till att få något gjort. Men så länge tänkte jag att jag kan dela ett inlägg. Har ni någon gång funderat på att ta hjälp av städservice?

En kollega till mig anlitar en firma som städar hos henne en gång i veckan och egentligen är ju inte det konstigare än att man har städservice på sin arbetsplats. Det kommer två kvinnor från en firma här i stan och städar våra kontor och alla gemensamma ytor en gång i veckan. Vi satt här på lunchen en dag och så sa jag väl nåt i stil med ”tänk om man hade någon hemma som gjorde det där för en” och då sa en kollega att hon just har det. Hon sa att det underlättar hennes vardag enormt mycket, så nu funderar jag på att också anlita städservice. Det skulle ju ge mer tid och energi över till annat så det kan vara värt att testa någon månad eller så till att börja med.

Det som tar emot lite är väl just att jag känner mig så lat och bekväm om jag lämnar bort det, men samtidigt så försöker jag sätta mindre press på mig själv. Det är nog lite nyttigt för mig att lämna ifrån mig vissa saker och öva på att ta emot hjälp. Den här hjälpen får jag ju visserligen betala för, men om det gör att jag känner mig mindre trött och räcker längre så är det nog värt mycket. Nu gäller det att hitta en bra firma här i Falköping, men det märks när man söker efter städservice att det är en bransch som vuxit väldigt mycket senaste åren. Varje gång man går till jobbet ser man ju firmabilar från flera olika företag. Får se vilken det blir, men nu önskar jag dig en fortsatt fin dag.

Må så gott och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.