Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

Hej och hallå alla underbara människor och välkomna in till min lilla hörna av internet här på bloggen. Jag hoppas att ni haft en riktigt fin dag så här långt och att ni har träffat många människor idag som har gjort er glada. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om ett ställe som ni kan besöka om ni är intresserade av yoga i Klippan eller Förslöv. Jag har själv varit där och tagit del av deras kurser inom yoga, och företaget som jag talar om heter Eva Kalderon. 

 

Jag stöter på människor dagligdags och när jag träffar dem konstaterar jag att de skulle ha stor nytta av att gå på denna yoga i Klippan eller Förslöv. Yogan ger människor möjligheter till att må bra, att få lära sig att slappna av och få en bättre kroppskännedom. Jag kan ju inte vara rycka tag i folk och säga till dem att de ska börja på det här, därför är det bättre och mer finkänsligt att skriva ett inlägg om detta på bloggen. Så får var och en av er avgöra om denna yoga i Klippan eller Förslöv möjligtvis skulle kunna vara någonting även för er. Men om ni vill lära er det här med yoga, så är Eva Kalderon rätt företag! De hjälper alla, så det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller är mer avancerade utövare. Jag hoppas att ni ska få erfara vilken undergörande kraft det finns i yogan, och är ni intresserade ska ni förstås höra av er till Eva Kalderon. Jag är av den uppfattningen att alla skulle kunna ha glädje och nytta av att gå på denna yoga i Klippan eller i Förslöv. Det vore verkligen kul om ni ville bli en i gänget på denna yoga. 

 


Kommentarer är stängda.