Markarbeten och ny husdränering i Nacka

Markarbeten och ny husdränering i Nacka

Hejsan på er

Nästa vecka ska vi ta hjälp av en firma i Nacka med markarbeten för vi ska ordna med dränering på vårat hus. Jag ser inte fram emot att ha grävmaskin som vänder upp och ner på tomten runt huset, men det är ju nödvändigt att fixa så det är ju bara att göra. Eftersom vi gör det nu på våren så kommer ju ändå trädgården att hinna återhämta sig ganska bra tänker jag. Vi ska med nytt gräs och nya blommor sedan efteråt.

Hade det varit på hösten vi fixat det så hade det ju säkert sett lerigt och tråkigt ut enda till våren igen. Men firman är ju också experter på markarbeten och är ju vana vid att utföra dränering så de har också sagt att de försöker ju att förstöra så lite som möjligt. Det är klart att deras maskin sätter sina spår men de är ju varsamma och skickliga så det ska säkert gå bra. Det är väl jag som föreställer mig värsta sämsta och mest kaotiska scenariot.

Till vår fördel så har vi ganska bra tomt och enkelt att kunna ta sig runt huset och utföra arbetet. Det finns inget berg eller byggnader eller liknande precis utmed huset och det är plan mark med. Så i helgen ska vi i alla fall se över trädgården så att vi städar undan överallt och förbereder så gott det går inför att de ska påbörja på måndag morgon.

Ska ni hitta på något roligt eller mysigt? Jag har också fått i uppgift att hitta en present till en vän till familjen, jag tycker ju sånt är roligt så det tar jag gärna på mig. I övrigt blir det en lugn helg vilket känns välbehövligt. Jag önskar er en underbar helg och ta hand om varandra!


Kommentarer är stängda.