Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Varmt välkomna att ta del av ytterligare ett inlägg på den här bloggen som mestadels avhandlar sådant som rör friskvård och hälsa. Jag bor på Gotland och nu har jag varit på någonting så bra som en massage utifrån den särskilda regndroppsmetoden på Gotland. Jag har ju tidigare skrivit till er och berättat om hur bra jag tycker det är att gå på massage, och så har jag också talat med er om ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ.  

 

Jag har varit på det här företaget flera gånger för att få en klassisk massage, men nu när jag var där senast så tänkte jag att jag skulle passa på att prova en annan slags massage. Jag tror att Rosenmetoden Massage för kropp o själ är ett av väldigt få företag som kan erbjuda regndroppsmetoden på Gotland. Regndroppsmetoden är en särskilt slags massage som har utvecklats för att vara mer djupgående och effektiv. Det var nog precis den här typen av massage som jag just nu behövde, för de senaste veckorna har jag haft riktigt så ordentligt med spänningsvärk i rygg, nacke och axlar. Även om jag älskar att få en vanlig klassisk massage, så var det precis denna regndroppsmetod min kropp just nu behövde. Det som gör Rosenmetoden Massage för kropp o själ till ett så bra företag, det är att de erbjuder ett varierat utbud av behandlingar inom massage, bland annat regndroppsmetoden. Det är bra att den här regndroppsmetoden på Gotland finns här också, så att det inte bara är de på fastlandet som får förmånen till att prova allt sådant som är bra. Alla mina kära läsare är verkligen värda att få gå på massage! Och jag hoppas att ni kommer att finna det här företaget precis lika bra som jag tycker att det är! 

 


Kommentarer är stängda.