Snart dags för fönsterputsning

Snart dags för fönsterputsning

Och regnet har bara vräkt ner och ner, dag efter dag, men nu har det i alla fall spruckit upp och det ska bli vackert väder. Jag bor i en villa med fönster som inte blivit putsade på länge och i ärlighetens namn hade det väl varit onödigt med tanke på allt regn. Jag är i alla fall en sådan person som vill ha ordning och reda och jag föredrar välputsade fönster framför smutsiga. Jag lyfte på luren och ringde en städfirma som heter Tindra Städservice och som är behjälpliga med fönsterputsning i Huddinge med omnejd, det var i förmiddags, och om ett par dagar kommer de hit och putsar mina fönster. Ska bli så skönt att slippa göra detta grovjobb själv. 

Nu undrar ni säkert varför jag valde att kontakta just Tindra Städservice och inte något annat företag inom fönsterputsning i Huddinge, och det ska jag säga er att det beror på att en god och nära vän till mig rekommenderade mig att vända mig till Tindra Städservice. För min vän som tidigare vänt sig till denna städfirma berättade att hon känner sig otroligt nöjd med dem, som flera gånger putsat hennes fönster så att de blivit skinande rena och dessutom till en låg kostnad. Ja, jag ser verkligen fram mot att äntligen få rena rutor, för som det är nu så är de väldigt smutsiga och det tycker jag inte om. Med tanke på hur nöjd min vän är med hjälpen som hon har fått av Tindra Städservice så kände jag att det var en bra sak att få berätta om det här för er idag, i det här inlägget, så att ni också kan höra av er till dem för att få hjälp med fönsterputsning i Huddinge. 


Kommentarer är stängda.