Zagas antikt & kuriosa

Zagas antikt & kuriosa

God eftermiddag på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen! Det är många som hört av sig den senaste tiden och ställt frågor avseende städföretag som kan leverera goda resultat, utan att för den saken skull kosta en förmögenhet att anlita! Jag är väldigt glad över att kunna berätta för er om ett sådant specifikt företag som heter Zagas antikt & kuriosa. Deras städservice i Bengtsfors är jag så lyckligt lottad att få ta del av en gång i veckan, då de kommer hem till mig och min familj och veckostädar!  

 

Eftersom jag tyvärr har kommit i kontakt med oseriösa städföretag tidigare, var det väldigt viktigt för mig att inte råka ut för det här igen. Innan jag anlitade Zagas antikt & kuriosa, ringde jag därför och tog referenser ifrån två av varandra helt oberoende personer som bägge anlitat sig av tjänster inom städservice i Bengtsfors ifrån just det här företaget. Det var en privatperson som fått hjälp med sin hemstädning, och en egenföretagare som får hjälp med kontorsstädningen varje tisdag eftermiddag. De hade enbart positiva saker att säga. Jag kan enbart hålla med dem, faktiskt så är de som arbetar på Zagas antik & kuriosa i en klass för sig. Jag menar då att de städar väldigt noggrant och effektivt, de är punktliga och dessutom väldigt trevliga. Och som ni säkert förstått, så kan man få hjälp vid ett enstaka tillfälle, eller göra som jag, ha städning varje vecka. Jag hoppas nu att jag har kunnat hjälpa er till att fatta ett beslut om vilket företag inom städservice i Bengtsfors ni kan anlita! Med dessa ord avrundar jag nu det här inlägget och önskar er alla en fin kväll! 

 


Kommentarer är stängda.